Om oss


Vi på Happy Pomme älskar äpplen!

Äpplen är inte bara goda och nyttiga de är också vackra! Vi på Happy Pomme älskar äpplen i alla dess former och färger!

Dekorera ditt hem med våra väl utvalda äppelmotiv. Vi erbjuder vackra bilder av äpplen på affischer och tavlor. Här finns gamla litografier, kända konstverk, botaniska illustrationer, fotografier och moderna alster. Bilderna har vi letat fram på olika bibliotek och museum världen över och hos aktuella konstnärer. Idag har vi Sveriges största utbud av väggkonst med äppelmotiv.

Smartare, grönare, snabbare! Happy Pomme står för en hållbar och lokal produktion. Alla våra produkter är gjorda med ansvarsfulla och hållbara material. Affischer och tavlor som du beställer trycks på närmaste trycker ifrån din hemadress. Vi samarbetar med flera tryckcentrum i Sverige, detta gör att fraktavstånden och koldioxidutsläpp minskar. Vi trycker bara det som du beställer vilket gör att vi har ingen överproduktion och inget svinn. Eftersom affischerna trycks nära dig kommer de snabbare fram.

Det som är vackert behöver inte alltid vara dyrt. Hos oss kan du köpa högkvalitativ väggkonst med vackra äppelbilder för bra priser. En ny vacker och unik bild på väggen ger en personlig touch på din inredning. Våra äppelbilder kan du hänga upp såväl i köket, matrummet eller sovrummet.

Välkommen in i butiken för äppelälskare!


Följ oss här!